az elozo hetekrol...

2016.02.18. 22:04

Megfogadtam, hogy hetente irok majd a hamburgi eletemrol februarban, es mar a masodik heten megszegtem, de sebaj, most osszefoglalom, hogy mi tortent azota.

London: Az influenzabol kikecmeregtem annyira, hogy eljussak Londonba februar elso hetvegejen. Amennyire vartam, annyira volt nehezkes ez az ut. Mar a repulesnel kezdodott, hogy olyan szerencsetlen landolasban volt reszem, mint meg soha, konkretan a hanyinger kerulgetett, nem kaptam rendesen levegot, es az eletemert kuzdottem. Amikor vegre valahara leszalltam, onnantol meg kovetkezett egy amokfutas London kulonbozo pontjaira, 3 ejszaka 3 kulonbozo helyen, az ido 70%-aban uton voltam, es ez elegge megterhelt. Olyannyira, hogy napokig szedultem meg emelyegtem, es kifejezetten rossz fizikai allapotban voltam. Ami jo volt, az a talalkozas Alexekkel es a 10 honapos, meg nem latott gyermekukkel, meg a vacsi Kisritaval es hites uraval. Meg az is jo volt, hogy talaltam egy kiraly feher farmert a GAP-ben, amihez adtak egy ajandek polot. Nem viccelek. 

Ezt leszamitva a meetingek, amiken reszt vettem, eleg lehangolora sikeredtek. Voltam az angol vegpiac irodajaban, es ket valogatottan ostoba novel diskuraltam (es magamnak kellett fizetnem a Pret-es salatamat, ez nagyon fajt, foleg tudva azt, hogy a Budapestre latogato vendegek micsoda torodest es figyelmet kapnak), majd elmentem a nagy kozpontba, ahonnan a vilagot iranyitjak cegunk nagyjai, es nem ereztem kulonosebben kenyelmesen magam. Kicsit olyan volt a fogadtatas, mint ha jelentektelen lennek, egy pup a hatukon, semmi nem volt megszervezve, odamentem, basszus, Londonba, es a meetingjeimet eltoltak, nem foglaltak targyalot, tiszta csalodas volt. Pedig mennyien vagynak a kozpontba, de elarulom, nem egy kellemes kozeg. Csak van egy sajat Costa Coffee-juk. Igy hat Londonbol finoman szolva is kipurcanva erkeztem vissza Hamburgba.

Azota is tortennek am esemenyek, peldaul megmondtam a fonokomnek, hogy vissza kivanok terni az eredeti szekhelyemre, ami termeszetesen nem tetszett neki. Bar szamtalan peldat soroltam a vezetesi stilusarol, hogy miert nem szeretnem tovabb folytatni ezt az egeszsegre is karos kapcsolatot, csak azt hajtogatta, hogy nekem a baratom hianyzik. Nyilvan hianyzik, de egy tamogato kornyezetben lehetne ezt kezelni. De azon az emlekezetes csutortok delutanon volt minden: kiabalas, fenyegetes, lelki terror, amibol latszik, hogy mennyire nem kepes viselkedni. Hat peldaul ezert jovok el. 

A bejelentestol megkonnyebbulten meg hazarepultem hetvegere, ami szuperul sikerult: megvolt az egyensuly a pihenes es a tartalom kozott. Vasarnap peldaul kimentunk Becsbe a Star Wars Identity kiallitasra, ami meg engem is lenyugozott, pedig egy reszt sem lattam. Este romantikus andalgas az esoben, majd koccintas egy francia bisztro utolso ket szabad szeken, nagyon jo volt!

Hamburgban nyilvan all a hideghaboru a fonokom es koztem, hiszen egy jo vezeto, akinek a kepessegeivel minden rendben van, persze hogy elkezdi megneheziteni a tavozo munkavallalo eletet. Erre nem is fecserelnek tobb szot. 

Most pedig jon egy ujabb hetvege, es a helyzetet a holnapi nevnapom csak sulyosbitja. Tudom, hogy a nevnap nem egy nagy dolog, de nem szeretem maganyosan tolteni. Mindegy, ha mar szamuzetesben vagyok, igyekszem erdekes dolgokkal tolteni, es ez peldaul az aerial joga workshop lesz szombaton (igen, Aleska Diamond is valami ilyesmit uz...a pornon kivul), ami 3 ora jogat es utana egy vegan vacsorat jelent, szerintem nagyon izgalmas lesz, oszinten szolva emiatt varom a hetveget!

Jovo heten rengeteg programom van, erkezik egy VIP vendeg, akinek prezentalok majd, meg lesz ceges vacsi, bucsubuli, aztan meg vegre megint megyek haza! :)

 

süti beállítások módosítása