mi-cso-da-nap!

Címkék: hotel londonban

2008.12.19. 23:07

Ó, nincs is szebb, mint a késő esti órákban a tegnapi maradékot tejföllel feljavítva eszegetni, miután olyan napom volt, hogy csoda, hogy nem őrültem meg!

Rekordmennyiségű munka, csupa problémás eset, reklamációhegyek, és túlfoglalás miatt másik hotelbe átküldés! Dióhéjban. Az érkezők listáját szemügyre véve újabb illusztris személyen akadt meg a szemem, mindenki kapaszkodjon meg: mától hétfőig Bajnai Gordon is a Kingsway Hall Hotel vendégszeretetét élvezi. Nem, nem találkoztam vele, este 7-ig nem csekkolt be. Talán majd holnap lesz szerencsém hozzá!

Szóval a mai nap nem az unatkozásról, és az internet felfedezéséről szólt, bár kaptam néhány olyan e-mailt, amitől rendesen kerekedett a szemem, annyit mondok: lesznek itt még fejlemények, remélhetőleg!

Ma odaadtuk egymásnak a Secret Santa (alias karácsonyi húzás) ajándékokat, na, ki nem kapott semmit? Én. Valószínűleg szervezési problémák, vagy a péntek esti időzítés miatt nem jött el a fele csapat, úgyhogy majd talán máskor! Azért nem esett jól.

Hazamenés láz megvan, szinte az órákat számolom vissza! Megyek is gyorsan aludni egyet, mivel elfogyott a szuperkoszt, és holnap már csak 2 nap lesz vissza!

süti beállítások módosítása