rekord

Címkék: blog londonban

2010.03.01. 23:53

Az "így írnak ők..." című bejegyzésem hozzászólási rekordokat döntött, ebben a pillanatban 17 kommenttel.  A valamilyen különös oknál fogva rendszeres látogatók ezek szerint (és hála istennek) nem osztották a megrökönyödött és néha oktalanul negatív megnyilvánulásokat.

Akik Helsinki-t is végigkövették, még emlékezhetnek "banderas"-ra, aki valami hasonlót produkált 3 éve, és bolygatta meg többünk lelkivilágát, ám akkor csak egy nem éppen szerencsésen elsült viccről volt szó.

Kérek mindenkit, akinek inge, hogy a jövőben tartózkodjon a kellemetlenkedő és odaszurkáló kommentektől, mert mint kiderült, ebben a vitában ezen a platformon könnyen alulmarad az, aki ismeretlenül és kéretlenül olyan formát választ a megnyilvánulásra, ami nem ide való.

Örülök, ha más londoni magyarok is olvassák a blogomat, de az elsődleges cél a családom, barátaim és ismerőseim tájékoztatása a kinti életemről, úgyhogy kérek mindenkit, aki csak azért regisztrálna a blog.hu-ra , hogy nekem beszóljon (mert nem egy ilyen akadt az elmúlt két nap hozzászólói között), hogy fogja vissza magát, és az indulatait máshol vezesse le. Ezentúl teljes nyugalommal fogom törölni a nem építő jellegű kommenteket.

Köszönöm szépen.

süti beállítások módosítása