Londonban élve a következő jelekből tudod, hogy közeledik a karácsony:

A televízióban sokkoló reklámokban tudatják a kedves vásárlóval, hogy MÁR CSAK 6 hét karácsonyig, ami annyira közel van, hogy ha 1 hete kezdtük volna el a készülődést, már az is késő lett volna. 6 hét, érted? Ha eddig nem rendelted meg a karácsonyi pulykát a Sainsburys-ből házhozszállításra, akkor igyekezz, mert lassan elfogy! Meg kell azonban jegyeznem, hogy az idei John Lewis reklámszpot nagyon kellemesre sikeredett, kitettem a Facebook-omra, hogy megnézhessétek.

A Starbucks-ban megjelennek a piros papírpoharak és a szezonális termékek. Idén sajnos nem került a Dark Cherry Mocha a kollekcióba, cserébe kaptam viszont a Mint Mocha-t, ami isteni mentolos. Újra lehet enni gyömbéres sütit, narancsos-áfonyás muffint és karamellás sajttortát.

A Body Shop-ban is előrukkoltak a karácsonyi válogatással: áfonyás, fűszeres vanília és narancsos termékek várják, hogy bekerüljenek az óriászoknikba, ugyanez volt tavaly is, csak most szebb a csomagolás.

Megnyílt a Winter Wonderland, amiről sikerült tavaly és tavalyelőtt is lemaradni, ezért idén a nyitás hétvégéjén elmentem megnézni, és haragszom magamra, hogy miért nem láttam ezt előbb (mint a karnevált augusztusban), mert óriási élmény felnőttnek, gyereknek egyaránt. 15 perc alatt olyan karácsonyi hangulatba hoztak az óriás Mikulások, a karácsonyi dalokat éneklő rénszarvas, a levegőben szálló bratwurst és forralt bor illata, hogy legszívesebben jól bevásároltam volna a számtalan árus kézműves termékeiből. Ez még egyelőre várat magára, mint ahogy a jégpályát és a mindenféle vidámparki mókákat is fel kell majd avatni, azt hiszem, mindezzel megvárom a 3 hét múlva érkező Kolleginát. De jó szívvel ajánlom mindenkinek (bár kétlem, hogy rajtam kívül lenne még valaki, akinek eddig sikerült módszeresen elkerülnie), garantáltan jó szórakozás egy nem esős hétvégi napra.

És igen, ahogy ballagunk a karácsony felé, lázba hozza a lakosságot az X Factor, de erről egy külön bejegyzésben részletesen beszámolok hamarosan.

A karácsonyi programjavaslataimat és a beszámolót a Winter Wonderland-ről a decemberi 6:3 Magazinban találhatja meg mindenki, aki szereti. :)

süti beállítások módosítása