hellókarácsony

Címkék: shopping hellókarácsony londonban

2008.12.12. 19:46

Remélem, nem untatok senkit a napok óta tartó ajándékbeszerzési mizériámmal, főleg úgy nem lehet túl érdekes, hogy igazából semmit sem árulok el, hogy mit és hol vásároltam, és ez ma sem lesz másképp!

Lassan egyébként összeállnak a dolgok, már tényleg csak néhány apróság hiányzik, ezeket a maradék 3 szabadnapomon be is fogom szerezni. A szobámban egymás mellett sorakoznak a papírzacsik, és arra várnak, hogy 9 nap múlva jól becsomagoljam őket, és elreptessem haza.

Mondanom sem kell, hogy mindig akkor látok magamnak gyönyörű dolgokat, amikor másnak vásárolok, és magamra már nincs pénzem. Nem kell azért sajnálni, ebben a hónapban már egy csomó mindent (ruhák, bútorok, stb.) kaptam magamtól! Tovább költekezni már csak azért sem akarok, mert mázlistaként idén is kaptam Vagabond törzsvásárlói utalványt, úgyhogy ha hazaértem, egy új csizmát is fogok venni! Januárban meg kiélem a vágyaim a téli leértékeléseken! Bár még mindig ott tartok, hogy nem kellene addig ruhát venni, amíg a hotelben dolgozom, mert kb. 10 darabot hordok rotálva (ezért is siratom a lédiségem...de arra a kétszer fél óra buszozásra minek öltözzek ki?).

Ma hosszú idő után rámentem az állásportálra, és egyszerűen nem megy most a jelentkezés. Tudom, hogy kellene, tudom, hogy ha nincs új meló, akkor nem maradok Londonban, de utálom a hirdetéseket már, utálom megírni a puncsoló motivációs leveleket, legfőképpen utálom, hogy utána nem történik semmi!! Úgyhogy halasztom a problémát egy kicsit, mert most nincs erőm ehhez az egészhez, pedig annyira, de annyira szeretnék már új munkát!

Holnaptól meg hotel megint. Talán nem lesz annyira hideg az új harisnyában, mert most tuti, hogy megfázom, ha mégis. A szombati társaság jó lesz, attól nem félek, a másik két nap meg valahogy csak eltelik. 6 munkanap és 3 szabadnap van a hazautazásig!

süti beállítások módosítása