kell még??

Címkék: randi párkereső londonban lakáskereső

2008.10.20. 18:53

Lehet, hogy most már felhagynék a fenenagy kalandozással, és inkább stabilba állítanám az itteni életemet, de valahogy mégsem jön össze!

Az egy dolog, hogy nem lélegezhetek fel a munka miatt, mert extra gyorsan találni szeretnék valami inkább nekem valót, irodában ülőset, de most már a lakás sem tűnik bombabiztosnak.

Úgy állt eddig a helyzet, hogy november végéig elpoccolok Dani szobájában, és akkor Dius elköltözik a pasijához (nem miattam, hanem mert szerelmesek és turbékolnak), én meg megyek a Dia helyére Ágival közös szobába.

Most viszont úgy tűnik, hogy Ági mégsem akar szobatársat a diplomamunkája miatt, szóval Zsu költözni fog. Csak nem tudja még, hogy mikor, hova, mennyiért és főleg, hogy kivel?

Végülis lehet, hogy nem olyan kényelmetlen ez, mint ahogy elsőre tűnik, és ennyi pénzért már simán találok saját szobát is valahol messzebb, csak most valahogy nem volt tervbe véve egy költözés is.

Elmondhatom tehát, hogy folyamatos kihívások elé állít London, de remélem, hogy ha minden pályán végigmegyek, akkor valamikor enyém lesz a főnyeremény.

Mindent összevetve az elkövetkező hetekben lakhelyet és állást keresek. Ha valaki tud segíteni bármelyikben, szóljon!

Utóirat: Bár a hátam közepére sem kívánok egy első randit, lassan muszáj lesz összehozni egyet valamelyik netes sráccal, mert mind találkozni akar. Lehet, hogy pénteken meg is lesz az első! Feltétlenül beszámolok!

süti beállítások módosítása