zsu költözik

Címkék: költözés kaland londonban

2008.11.28. 01:40

Holnap lesz a nagy nap, egyben egy újabb 3 napos szünet kezdete, de szerintem ez most elég hardcore-ra fog sikeredni. Mert mikor is menjek bulizni a hoteles csajokkal, takarítsam ki Dani szobáját fullosan, menjek moziba Peterrel, ha nem akkor, amikor költözködöm is?! Na, mindegy, kaland van bőven!

Eszembe jutott egy régi D'n'B sláger, 'Three Bags Full', hát most pont ez a helyzet. Nagyon próbáltam, kitartóan pakoltam, hátha minden cuccomat egy körben el tudjuk vinni a Diussal holnap, de nem fog sikerülni, kénytelen leszek szombaton visszatérni, úgyhogy akkorra halasztom a takarítást. Igazából mindegy is, mert az életem megkeserítője elmenekült a lakásból, és vasárnapig nem is tér vissza, szóval nyugiban lehetek.

Megmondom őszintén, hogy nem szeretem ezt a pakolás dolgot. Ha otthonról kell elhozni dolgokat, az azért mókásabb, mint itt most mindent összecsomagolni. Félek is, hogy nem sikerült logikusan véghezvinnem a rámolást, de most már mindegy, nem kezdem előről. Még holnap reggel lesz egy kis átalakítás, hogy mi maradjon a második körre, de ez minimális.

Azt szeretném, ha minden különösebb erőfeszítés nélkül, belátható időn belül otthont varázsolhatnék az új szobából, de ez lehetetlen. Az egy dolog, hogy mindent ki kell majd pakolni, de neki kell állni felszerelni az új háztartást alapvető élelmiszerekkel, némi helyismeretre szert tenni a környéken, és hasonlók. Három napra pont elég, aztán kezdődik az újabb hotel mámor.

Biztos, hogy hiányozni fog a Chalk Farm és a Primrose Hill, de igyekszem nem gondolni erre. A díszlet végülis cserélődhet a filmben, és biztos, hogy Streatham Hillt is magamévá teszem hamarosan.

süti beállítások módosítása