matt damon

Címkék: hotel napiriport londonban

2008.12.02. 23:06

Matt Damon ma megőrjítette a hotelünket, mert OTT VOLT! Igaz, nem alszik nálunk, csak a közelben forgattak, és kellett egy szoba öltözködni meg sminkelni. Úgyhogy ma nem is egyszer, hanem legalább ötször láttam!

Engem még nem is kapott el a hisztéria, de a többiek sokkot kaptak. Laura barátnőm szólni nem bírt, és megfogadta, ha kell, itt tölti az éjszakát a recepción, hogy lássa kiszállni a liftből. Matt szerencsére hamarabb végzett, ekkor viszont James, a menedzser pont eltakarta Laura elől Mr. Hírességet, ezzel örökre megpecsételve a korábbi jó viszonyuk végét!

Végülis délután 1-től 4-ig remek témát szolgáltatott nekünk a filmes csoport, a liftre fókuszáltunk mindannyian, és remegve vártuk, hogy a hatodik emeletről leérve ki lép ki onnan. Persze a diszkréciónk határtalan volt, amikor egy vendég kérdezte, hogy lehetséges-e, hogy Őt látta a hatodikon, mi tágra nyílt szemekkel néztünk rá, hogy nahát, tényleg?

Ha nem is Matt miatt, a 12 órás fázás miatt én is hisztirohamban törtem ki, mondván, hogy nem akarok a recepciós pult mögött megfagyni, jobb esetben valami nyavalyát összeszedni. A baj az, hogy konstans fázom: reggel a lakásban nagyon durva a hideg (éjszakára le kell kapcsolni a fűtést), majd az utcán a tél miatt fázom, végül második otthonomban, a hotelben meg egész nap nyitják ránk az ajtót. A kosztüm alatt már pulóvert viselek.

Már csak az tartja bennem a lélekjelenlétet, hogy csütörtökön veszek egy hősugárzót, és végre szabad leszek. Gulyáslevest főzök, és ajándékokat vásárolok.

süti beállítások módosítása