a szuperceleb

Címkék: news londonban

2009.07.28. 23:27

Azt hittem, hogy Paris Hilton-nál rosszabb már nem lehet, de Anglia újabban felkapott szupercelebje (by londonpaper), Katie Price aka Jordan duplán veri ki nálam a biztosítékot.

Pár héttel ezelőttig azt sem tudtam, hogy ki ez a nő, de szerintem más sem. Történt azonban, hogy ez a hölgy válófélben van a férjétől, akit Peter Andre-nak hívnak. Tegye fel a kezét, aki emlékszik erre a pasira? Nos, a kilencvenes évek közepén volt egy egynyári slágere, a Mysterious Girl, és ekkor minden kamaszlány az ő poszterét tette ki az ágya fölé, amelyet előzőleg a Popcorn vagy a Bravo közepéből tépett ki.

A pár élt együtt néhány évet, született két gyerekük, és most minden londoni sajtó a válásukkal van tele. De ez még hagyján! Dobálják a sarat, és összehordanak egymásról hetet-havat, ebben persze szuperintelligens Katie barátnőm jár az élen, akiről azóta minden bulvárlap vezető hírei számolnak be: Katie Price lovagol, Katie Price Ibizán bulizik, Katie újra a gyerekekkel, Katie a Land Rover-ben, Katie legújabb ruhája, Katie mellműtétje, Katie ma szomorú, ma pedig vidám, új pasija van, látták nővel csókolózni, és így tovább!

Direkt nem olyan képet választottam, amin látszanak az egyébként óriási mellek, mert az van neki legalább, ha már esze meg tartása nincs, meg vannak eszméletlen szempillái, de egyébként az egész nő tetőtől-talpig visszataszító. És nem a külseje, hanem az egész lénye.

A minap olvastam vmelyik szennylapban, hogy Katie most könyvet írt, melynek Sapphire a címe, és amit mostanában dedikál a Selfridges-ben (azt hiszem, ott a helyem!) félmeztelen férfimodellek társaságában, akiknek a felsőtestére a könyv címe van felfestve.

Ezen kívül valamelyik interjújában azt nyilatkozta, hogy azt szeretné, ha a róla készülő filmben (?!) Julia Roberts játszaná őt, mert (most kapaszkodjatok meg!) az Erin Brokovich-ban nagyon hasonló haja volt, mint őnagyságának.

Íme, ő Anglia szupercelebje!

süti beállítások módosítása